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アイテム
企業内社員食堂における本学考案ランチの喫食頻度別健康状況,食行動及び食嗜好の検討
https://ic.repo.nii.ac.jp/records/2000048
https://ic.repo.nii.ac.jp/records/200004806e09602-0ebf-4e2a-aea0-c290a4f9382e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
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公開日 | 2024-02-01 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | 企業内社員食堂における本学考案ランチの喫食頻度別健康状況,食行動及び食嗜好の検討 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Health conditions, dietary behavior, and food preferences by frequency of consumption of the university-designed lunch in a company canteen. | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
著者 |
桐井, 恭子
× 桐井, 恭子
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抄録 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||
内容記述 | We investigated whether there were differences in the employees’ health conditions, dietary behavior, and food preferences according to the eating status and frequency of consuming the University’s designed lunch. The findings indicate that there were no differences in any of these factors. Previous studies suggested that a well-balanced diet consisting of staple, main, and side dishes, is positively associated with higher vegetable consumption. Workplace canteens provide one in three meals, and play a crucial role in promoting vegetable intake and enhancing the health and well-being of employees. | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
書誌情報 |
ja : 茨城キリスト教大学紀要 II.社会・自然科学 en : Journal of Ibaraki Christian University II. Social and Natural Sciences 巻 57, p. 171-179, 発行日 2023 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | 茨城キリスト教大学 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Ibaraki Christian University | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 1342-6370 |